Влез или се регистрирай.

You are not connected. Please login or register

Пърси Джаксън и боговете на Олимп: Похитителят на мълнии

Go down  Съобщение [Страница 1 от 1]

rozaLie

avatar
Новак
"Ако си взел тази книга, защото подозираш, че и ти си като мен, по-добре я захвърли веднага. Повярвай в лъжите, които мама и татко са ти наговорили за раждането ти, и се опитай да живееш нормално. Да си син на божество е опасно. И страшно. Най-често води до смърт по особено жесток начин. Да не кажеш после, че не съм те предупредил!..."

Пърси Джаксън пак ще бъде изгонен от училище... от поредното училище. Непокорен, побойник, слаб ученик, той осъзнава, че не е като останалите деца, но искрено се старае поне малко да прилича на тях. Да, но обикновените момчета не са преследвани от чудовища и не изпаряват учителките си по математика...

За автора:
Рик Риърдън е един от най-известните автори на фентъзи. За успеха му роля изиграва и фактът, че 15 години е бил преподавател (по история!) и познава мисленето и настроенията на тийнейджърите. В България Рик Риърдън става известен като автор на първата книга от поредицата "39 ключа". С романа "Похитителят на мълни" започва поредицата за Пърси Джаксън, отличена с множество награди, сред които и престижната "Марк Твен" за детска литература.

Ето връзка към официалния сайт на автора:
http://www.rickriordan.com

Чели ли сте тази книга ? Хареса ли ви ?

Вижте профила на потребителя
Прочетох петте от поредицата, идеята е добра, харесват ми.


^^

Вижте профила на потребителя

Върнете се в началото  Съобщение [Страница 1 от 1]

Права за този форум:
Не Можете да отговаряте на темите