Влез или се регистрирай.

You are not connected. Please login or register

Дарън Шан

Go down  Съобщение [Страница 1 от 1]

1 Дарън Шан on Пет Май 28, 2010 11:03 pm

rozaLie

avatar
Новак
Дарън Шан
Циркът на Кошмарите


Дарън Шан е най-обикновено момче... докато не попада на рекламна листовка за пътуващ цирк. Момчето се сдобива с билети за представлението... където среща Мадам Окта и се изправя лице в лице със създание от мрака. Дарън и приятелят му Стив се озовават в смъртоносен капан. За да спаси Стив, Дарън е принуден да приеме единствената възможност – сделка със същество, което се интересува само от кръв.

Дарън Шан
Чиракът на Вампира


Дарън Шан е най-обикновено момче... докато не посещава представлението на „Циркът на кошмарите“. Сега той трябва да привиква към съвсем различен живот – на полувампир и спътник на създание от мрака. Само съпротивата на жаждата му за кръв може да запази някаква връзка с предишния му живот. Но единственото, което може да поддържа съществуването му, е кръвта. След ужасния сблъсък с човека вълк вероятно всичко ще се промени.


Дарън Шан
Реки от Kръв


Дарън Шан, вампирският чирак, си припомня вкуса на живота в града, когато заедно с приятеля си Евра и господин Крепсли отпътуват от „Циркът на кошмарите“. През деня, докато вампирът спи, момчето се наслаждава на свободата си, а вечер господарят му изчезва на тайна мисия. Но в града са открити трупове с източена до капка кръв и настъпва краят на приятното ежедневие. Дарън е обзет от тежко подозрение и смята за свой дълг да ликвидира убиеца на всяка цена. Това го отвежда в подземния лабиринт от кървави канали.

Поредицата е много интересна. В момента я чета и е много, мтого завладяваща. Ако харесвате вампирски истории - това е точната книга за вас! ^^
ПП: Поредицата се състои от 12 книги, от които са излезнали само тези 3.

Вижте профила на потребителя

Върнете се в началото  Съобщение [Страница 1 от 1]

Права за този форум:
Не Можете да отговаряте на темите